Afslutningen af 2019 sæsonen.

Så fik vi afsluttet vores 2019 sæson.

Traditionen tro afslutter vi med en flagmatch ( slagspil ), hvor startlisten er lavet udfra stillingen i den gennemgående turnering. Der var lige ved at blive spænding på drengen, da vi indtil to dage før var 28 spillere tilmeldt. Dette havde gjort at afslutningsmatchen havde været den match hvor der havde været flest deltagere og dermed havde givet tre gange point. Samtidig var åbningsmatchen blevet halveret og feltet af mulige vindere ville have været en del større. Desværre kom der et par afbud så vi endte med kun at spille om dobbelt point og feltet af mulige vindere af den gennemgående turnering var derfor forholdsvis lille.

Der blev spillet flot golf i flagmatchen og da alle var kommet i mål var der tre spillere som stadig havde slag tilbage. Vinderen af matchen blev Heidi Ungermann som med netto 80 slag, stadig havde otte tilbage. På en flot anden plads kom Hans Larsen med fem slag tilbage og på tredie pladsen kom Daniel Nielsen med et enkelt slag tilbage.

Vi ønsker alle tre vindere tillykke med deres nye handicap.

Nærmest pinde på hul 9. blev vundet af Hans Larsen med 4,30 meter og Længste drive på hul 18. blev vundet af Søren Andersen.

Efter matchen var der dækket op til middag og fest på BAYSCORNER i KMB, hvor vi fik serveret en tre retters menu med tilhørende væske. Under middagen fik vi uddelt de forskellige præmier fra flagmatchen, samt for den gennemgående turnering og vores Fourball turnering.

Fourball turneringen blev vundet af Daniel Nielsen og Flemming Bond, som slog de gentagende finalister Per Kratholm og Klaus Seierøe med 3-2 i finalen.

Den gennemgående turnering var tæt på at være afgjort på forhånd, med flot spil fik alligevel ændret lidt på rækkefølgende da dagen var omme. På en flot første plads, og vinder af denne turnering igen i år, Daniel Nielsen med 74 point. På anden pladsen kom Jonas Anderson med 63 point og på tredie pladsen kom, med en fin slutspurt, Hans Larsen med 60 point.

Efter at middagen var overstået og de forskellige præmier var delt ud, blev der hygget og fortalt diverse løgnhistorier alt imens der blev gjort et ihærdigt forsøg på at tørlægge baren. Efter adskillige mislykkedes forsøg lukkede fest omkring kl. 01 og resterne gik hver til sit.

Vi i bestyrelsen vil sige tak til alle for deres arrangement i klubben igennem sæsonen og håber at alle der var med til afslutningen havde en hyggelig aften. Vi vil nu begynde at planlægge 2020 sæsonen og håber at være klar med et program i starten af Januar.

Så indtil vi ses igen, ønskes i en glædelig jul og et godt nytår.