KM i Kävlinge.

Så gik turen for sidste gang i år til Sverige hvor vores KM skulle afvikles.

Lyset havde dårligt nok rejst sig på himmelen da vi mødtes på p-pladsen kl. 06.30 ved Kastrup svømmehal. På trods at det var lidt overskyet og køligt, var alle ved godt mod og glædede sig bare til dagen udfordringer. Efter en lille tur på på de svenske vej ankom vi ca. 45 min. før første teeoff, til et anlæg som stod knivskarpt og bare ventede på at gøre vores dag besværlig. Dagen startede, ifølge nogen, lidt køligt, men efter fire huller brød solen igennem og vi fik en meget varm dag på golfbanen.

KM fra scratch blev lidt tæt i toppen, hvor handicappet fik betydning for placeringen. Vinder og klubmester, igen, blev Daniel Nielsen med 79 slag. På anden pladsen kom Søren Andersen med 84 slag og trediepladsen gik til Klaus Seierøe ligeledes med 84 slag, men med højre handicap end Søren.

KM med Stableford var ikke helt så tæt og der var ingen som var i nærheden af at skulle have nyt handicap. Vinder og klubmester, igen igen, Daniel Nielsen med 34 point. På anden pladsen kom Jonas Anderson med 32 point efterfulgt af Klaus Seierøe på tredie pladsen med 30 point.

NP på hul 2, blev vundet af Christian Bay med kun 41 cm, super flot.

LD på hul 12, blev vundet af Emil Nielsen, med et drøn af et drive, godt gået og velkommen til klubben.

NP i andet slaget på hul 18, blev vundet af Christian Bay med 7,10 m

Alt i alt havde vi en super godt dag, på et fantastisk anlæg som det nok ikke er sidste gang vi har med i vores program. Stort tillykke til alle dagen vindere og tak til alle for jeres gode humør, vi i bestyrelsen glæder os til at se jer igen til årets sidste match om små fjorten dage i Dragør.