BREAKING NEWS

BREAKING NEWS VEDR. AFSLUTNINGSMATCHEN.

Grundet disse Corona-tider som vi desværre stadig lever i, har vi valgt at udsætte vores afslutningsmiddag. Problematikken omkring  begrænsningen på åbningstiderne i restauranterne, ståhejet med mundbind af og på i tide og utide samt hensynet til alle sikkerhed, har gjort at vi i bestyrelsen har truffet denne beslutning.

Vi håber på at hvis alt går godt, at vi måske så kunne lave et arrangement i forbindelse med vores åbningsmatch i 2021, men vi må afvente og se hvordan verden udvikler sig.

Afslutningsmatchen kommer derfor til at foregå på følgende måde ….

  • Vi spiller som altid vores flagmatch, hvor startlisten bliver sat udfra stillingen i den gennemgående turnering.
  • Midtvejs ( mellem hul 18 & 1 ) vil man kunne afhente, en sandwich og vand i restauranten. ( husk mundbind )
  • Efter matchen vil der være præmieuddeling for afslutningsmatchen samt FourBall turneringen, på terrassen hvis vejret tillader det, og husk at til denne ene match skal man være tilsted for at modtage sin præmie. 
  • Der vil efter matchen være mulighed for at nyde et par genstande på klubbens regning.

Dette bliver desværre ikke den festaften som vi havde håbet og ventet på, men vi håbe at I alligevel bliver hængende lidt så vi alligevel på en eller anden måde kan slutte vores sæson af med lidt fælleshygge. Vi håbe på at vejret holder så vi kan være udenfor da der ikke er noget krav om mundbind på terrassen.

BST.