Afslutningen af 2020 sæsonen.

Fladmatch i Dragør

Så var det tid til året sidste match som altid er det flagmatch og den tæller dobbelt så der er noget at spiller om i den gennemgående.

Der blev spillet flot golf i  flagmatchen og da alle var kommet i mål var der 6 spillere som stadig havde slag tilbage, Daniel og Pk  have 6 slag  skovhøj 4, Johnny 2, Kyster 2 og Brian 1. De 6 skulle ud på hul 10 for at finde vinderen. Daniel vinder på hul 18 med 2 meter over PK, 3. Skovhøj, 4. Kyster, 5. Johnny.  Tillykke med jeres nye Handicap

Nærmest pinden i andet slaget hul 2 Allan  Kiilsgaard, Nærmest pinden hul 4 Johnny  Hansen,  Længste drive på hul 5 Ronal Uvero, Nærmest pinden  i andet slaget hul 7 det lykkes ikke for nogen, Nærmest pinden  i tredje  slaget hul 8 Stig Brenøe,  Nærmest pinden hul 9  Henrik Johanson.

Den gennemgående turnering

Var tæt på at være afgjort på forhånd, med flot spil fik alligevel ændret lidt på rækkefølgende da dagen var omme. På en flot første plads, og vinder af denne turnering igen i år, Daniel Nielsen med 77 point. På anden pladsen kom Michael Neumann med 69 point og på tredje pladsen kom, med en fin slutspurt, Per kratholm  med 51 point.

Fourball turneringen

Blev vundet af  Neumann og kyster  på bedre målscore over HP og skovhøj.

Vi i bestyrelsen vil sige tak for i år, håber at alle der var med til afslutningen havde en hyggelig dag.

Vi vil nu begynde at planlægge 2021 sæsonen og håber at være klar med et program i starten af Januar.

 

vi ses til generalforsamlingen 2021

Hilsen

Pk og søren