The end of 2020.

Sæsonen 2020 / Sæson Corona !!

 

Solen og varmen er blevet skubbet ud på et sidespor og regn, kulde og vind har fået overtaget. Dette er desværre en klar indikator på at den hyggelige del af en golfsæson er ved at være slut.

Det har være en mærkelig sæson her i 2020, med mange ændringer og restriktioner. Men trods dette lykkedes det os alligevel at få gennemført hele sæsonen.

Mange var hjemsendt da vi startede op, så da regeringen/DGU havde åbnet sig og tillod os at spille golf igen, under næste normale forhold, var I klar. Gennem hele sæsonen har vi haft et højt antal deltagere i de fleste matcher, så vores gennemsnit er i år oppe på 26, 5 pr. match kontra 18,6 i 2019. Så tak for jeres tillid.

 

Så lidt positivt har vi alligevel fået fra Corona, men dette er også det eneste, for denne virus har desværre været hård mod alle. Mange har desværre mistet deres job, og går en usikker fremtid i møde, mens dem der er tilbage pt. svæver rundt i det uvisse, for som tingende ser ud lige nu, er der ingen som ved hvad morgendagen bringer med sig. Nu skal der ikke går arbejde eller politik i dette, men jeg håber bare at alle kommer godt videre og stadig har tid til at spille golf med os i SAS golf.

 

InterScan i Sverige blev aflyst i år og om det genopstår fremover i den samme struktur som tidligere, må fremtiden vise, men jeg tvivler.

 

ASCA i Finland er blevet rykket til 2021, men datoen kendes ikke med sikkerhed endnu.

 

SAS vs BA i Danmark blev desværre også aflyst. England har været, og er stadig, hårdt ramt af Corona, men vi satser på at vi kan besøge vores venner i London i 2021.

 

Med alle de benspænd vi har været udsat for synes jeg at vi i bestyrelsen er lykkedes med at få sat en meget fin sæson op til jer. Vi har fået spillet nogle super fine baner i både Danmark og Sverige, men vi har selvfølgelig også måtte give afkald på nogle. Disse håber vi, at der kan være plads til i 2021.

Vores afslutningsmiddag/fest fik desværre en Corona-vinge og er blevet udsat til 2021. Vi håber, at der måske vil være mulighed for at lave noget til vore åbningsmatch, men nu må vi vente og se, hvad fremtid bringer af restriktioner.

 

Vi vil i bestyrelsen nu tage arbejdshandskerne på og prøve at samle et spændende matchsprogram til sæsonen 2021 og hvis alt går efter planen vil det ligge klar på nettet efter nytår.

 

Tak for alle de hyggelige timer vi har tilbragt sammen i denne sæson, jeg glæder mig allerede til at sol og varme kommer tilbage og vi kan starte en ny sæson.

 

Vi ses snart …….. HP !