BA

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/06/2022 - 03/06/2022
Hele dagen

Kategori


SAS – BA   AFLYST

Så kommer briterne endelig, efter to års pause er vi igen klar til det store slag.

Programmet er som følgende ….

Onsdag d. 1.6.  Hyggerunde i Greve, for dem der har tid og lyst. Gunstart kl. 13, greenfee 275,- kr. pr. person.

Torsdag d. 2.6. Her starter turneringen med Fourball i Skovbo. Løbende start 12-13.30, greenfee 300,- kr. pr. person.

Fredag d. 3.6. Afgørelsens time, Singler på Dragør med efterfølgende fælles spisning i restauranten. Løbende start fra kl. 13.37, greenfee incl. middag 150,- kr. pr. person.

Onsdag er en ren hygge dag, hvor dem der har tid og lyst kan komme ud og hygge sig sammen med vores britiske venner. Hvad der sker efterfølgende er helt op til hver enkelt.

Torsdag starter selve turneringen, så her skal vi være skarpe. Der vil efterfølgende blive arrangeret fælles spisning og social hygge hos Michael i SAS klubben. Dette er for egen regning, men vi prøver at få et par menuer til en god pris fra Michael.

Fredag er skæbne dagen hvor alt bliver afgjort. Efter matchen er det arrangeret at vi spiser i klubben, grillaften på terrassen, men vi kommer til at sidder for os selv. Her er maden med i prisen, men drikkelse er for egen regning.

Fælles for alle tre dage er at vi har brug for biler til at transportere spillere og udstyr rundt fra Kastrup til de forskellige baner, så når du tilmelder dig, så skriv venligst hvilke dage du ønsker at deltage, om du spiser med torsdag i SAS klubben og om du kan stille transport til rådighed. Vi regner med at alle som spiller med fredag også spiser med om aften. Afhentnings tider vil komme ud senere.

Som udgangspunkt prøver vi at få alle der tilmelder sig med ud og spille, men til at starte med har vi aftalt en begrænsning med BA på 16 mand, men vi ved endnu ikke hvor mange de kommer med.

 

Deltager:

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.