Sas golf´s Four-ball Cup.

Der har været et ønske om at ændre spilleformen fra fourball/bestball til greensome, men dette er ikke en beslutning vi vil tage i bestyrelsen, så vi tænker at det må komme op til afstemning på vores GF.Man kan eventuel tilkendegive sin holdning til spilleformen når man tilmelder sig turneringen, så vi har lidt at arbejde med, hvis man er forhindret i at deltage i vores GF.

Vi fortsætter igen i år med med vores sideløbende makkerturnering. Om der bliver en eller flere puljer afhænger af hvor mange hold der tilmelder sig.

Matcherne spilles som hulspil med HCP ( Max 36 ex slag, inden man udligner ), hvilket vil sige at laveste hcp. går i nul og de øvrige har så slag de respektive sværeste huller. Alle fire spiller deres egen bold og den bedste score på hver hold tæller som holdets score.

Pris pr. hold 300,- kr. / Sidste tilmelding og betalingsfrist er 25 april.

Greenfeen deles ligeligt mellem spillerne på de baner der vælges at spille på..

I styrer selv hvornår og hvor jeres matcher skal afvikles. Vi sørger for at sætte puljerne, giver jer nogle deadlines og opdaterer siden med resultaterne. Husk derfor altid at melde resultatet så I kan følge med i hvordan det går de forskellige teams. Hvis matcherne ikke er blevet afviklet inden tidsfristen betragtes de som tabt, og begge hold får nul point, en sejrer skrives som 3-0 og uafgjort skrives som 1-1. Ved point lighed i puljerne så er det først indbyrdes opgør og derefter differencen på tabte og vundne huller i alle ens matcher der er afgørende. I tilfælde af at mere en to hold står lige i indledende pulje, så kan de indbyrdes opgør ikke være tællende. De hold det drejer sig om vil derfor blive trukket ud og der vil blive lavet et nyt regnskab, kun med disse hold. Her vil der så blive lavet en opgørelse, så rækkefølgen kan blive placeret, ud fra de sammen præmisser som før.

Hvis et hold af den ene eller anden grund vælger at trække sig, efter turneringen er startet, vil alle resultaterne som dette hold har været involveret i blive slettet fra tabellen, hos de øvrige hold. Matchfeen vil ikke blive tilbagebetalt, men stadig indgå i den samlet præmiesum.

NB:  I kan finde numre på de forskellige spillere inde på vores medlemsside.

nyt logo sas med stort

 

Tilmeldte hold:

 

Pulje A.

 

Pulje B.

 

 

Kun de to bedste hold fra hver pulje, går videre fra de indledende kampe, som skal være afsluttet senest d. 12. September.

 

Semifinaler:

Semi 1:

Semi 2:

Semifinalerne skal være afsluttet senest d. 01. Oktober.

 

Finalen:

 

Finalen skal være afsluttet senest d. 14. Oktober.